slide 1

slide 1

slide 1

slide 1

slide 1


Developer: Uber Technologies, Inc.
Average rating:3.5 uit 5
Current version:3.242.4
price: 0 EUR - DownloadUber is een app om snel betrouwbare ritten te delen—zowel overdag als 's nachts. Je hoeft niet meer te parkeren of te wachten op een taxi of bus. Met Uber bestel je een rit via de app, je betaalt handig met je creditcard en in sommige steden contant.

Naar de luchthaven of van de ene naar de andere kant van de stad, Uber is er voor elke gelegenheid. Uber is beschikbaar in meer dan 500 steden over de hele wereld — download de app en maak vandaag nog je eerste rit.

Een Uber bestellen is simpel — zo werkt het:
- Open de app en vertel ons waar je naartoe wit.
- De app gebruikt je locatie, dus chauffeurs weten waar ze je op moet halen.
- Je ziet een foto van je chauffeur, de details van het voertuig en je kunt op de kaart zien wanneer je chauffeur arriveert.
- Je kunt betalen met je creditcard en in sommige steden met contant geld, Apple Pay, PayPal en nog meer.
- Na de rit kun je je chauffeur beoordelen en feedback geven om ons te helpen Uber te verbeteren. Je ontvangt ook een betalingsbewijs per e-mail.

Wil je snel en simpel van A naar B? Neem uberX, onze meest betaalbare individuele optie.

Wil je geld besparen op je rit? Neem uberPOOL — je reist dan met anderen die jouw kant op gaan en je profiteert van een lagere prijs.

Wil je meer comfort? Kies een luxe voertuig met UberBLACK. En er zijn nog meer opties — voor als je bijvoorbeeld met een grote groep reist of een auto nodig hebt met speciale instapmogelijkheden.

Kijk of Uber in jouw stad beschikbaar is op https://www.uber.com/cities
Volg ons op Twitter op https://twitter.com/uber
Like ons op Facebook op https://www.facebook.com/uber

Heb je nog vragen? Kijk op uber.com/help.

Let op: continu gebruik van GPS kan ervoor zorgen dat de batterij van je telefoon snel leeg is.

Latest release notes

De Uber app is vernieuwd — nu nog sneller, slimmer en persoonlijker.

Alles is opnieuw ontworpen en nu nog sneller en eenvoudiger; vraag een rit aan en je kunt vertrekken. Er valt veel in de nieuwe app te ontdekken, maar hier is alvast een voorproefje:

- Begin met je bestemming: als je de app nu opent, stellen we je eerst één vraag: waar naartoe? Want waar je naartoe wilt is het belangrijkste — vooral als je haast hebt.

- Bespaar tijd met slimme shortcuts: om je sneller op te kunnen halen, onthoudt de nieuwe app je routines en geeft je suggesties gebaseerd op waar je bent en welk moment van de dag het is.

- Weet waar je aan toe bent: bij de meeste ritten zie je de prijs voor je vertrekt en kun je al je opties en de totale kosten vergelijken. Zo kun je dus altijd de juiste rit voor elke gelegenheid kiezen.

- Beheer je rit op één plek: Uber heeft een feed waarop je alles kunt zien over wat je moet weten over je rit, inclusief de details van je chauffeur en je aankomsttijd. De kosten van je rit kun je ook splitsen met vrienden. En je kunt je rit live delen met je vrienden en familie, zodat ze je de hele weg kunnen volgen.

Probeer de nieuwe Uber app uit en laat ons weten wat je ervan vindt. En hou deze plek in de gaten voor meer leuke updates — zodra er nieuwe functies en integraties met andere applicaties zijn, laten we het weten.


comments powered by Disqus
© Copyright 2017 AppsEnjoy.com by RCPmedia - Contact - Privacy Policy